27 d’oct. 2015

CROSS DE SANTS



Diumenge 25 d’Octubre es va celebrar el 37è Cross Popular de Sants.

Els components de l’Equip del Cem ens vam trobar una hora abans per recollir dorsals i  per fer un bon escalfament .


Feia una temperatura perfecte, des d’un bon inici tot van ser bones sensacions.

El recorregut de la cursa era força pla, i molt entretingut, hi havia molt bon ambient i molta gent animant.

Com a representants femenines de l’Equip Cem vam participar:

Cinta Pérez, que la setmana passada va realitzar la Mitja del Castell i el seu objectiu en  aquesta cursa era fer de recolzament de les noies, Noelia Miragall que sortia d’una lesió al bessó i que no estava 100% recuperada, Iolanda  Ceron que va realitzar la cursa amb alguns problemes respiratoris, Silvia Macario que tornava a fer una cursa després d’uns dies  descans. Núria Ferre que la seva especialitat són les curses de muntanya i va haver de treure-li la pols a les bambes d’asfalt. I per últim i com a novetat la Marta Piñol que aquest cap de setmana es va estrenar amb la seva primera cursa de 10 km.



Com a representants masculins van participar:

Javier Fernandez i el Julio Laffaure que amb un estat de forma excel·lent venien amb l’objectiu de realitzar una bona marca, en canvi el  Joan Santacana que com la Cinta venia de realitzar la Mitja del Castell i va fer el Cross de Sants per acompanyar a la seva parella Iolanda. Dani Cubillo està realitzant entrenaments i curses per tal de millorar la seva marca personal. Fran Martinez y Sergio Olivas, els dos com a pirates.

I per últim com a novetat Xavier Lozano que també s’estrenava amb la seva primera cursa i es va plantejar com a objectiu finalitzar la cursa amb un temps d’una hora aproximadament.
Si hem de fer un balanç global dels resultats en aquesta cursa n’extraiem un balanç totalment positiu.

Javi Fernandez va fer el millor temps de la temporada amb 36.49 demostrant en el bon moment de forma que es trova.


Fran, amb la seva tornada a l'asfalt de forma pirata, va fer 38.07, si arriba a anar de "legal" trenca el crono.


Julio Laffaure va quedar 3r en la seva categoria amb un temps 39.06, tot i que no va acabar amb bones sensacions ja  que les cames no li van respondre al 100%.

Dani Cubillo va realitzar un temps de 42.06, una marca que ja ha millorat anteriorment però està força content amb el resultat, i més a només una setmana de la mitja del Castell.

Marta Piñol es va estrenar amb un temps de 49.03, era la seva primera cursa de 10 km, el seu objectiu estava acabar amb menys de 60 minuts, però va agafar un bon ritme de carrera que va poder mantenir fins al final.

Sergio Oliva, també de pirata va fer sub 50.


Joan Santacana va acabar amb 50.30, que després de la carrega de la setmana anterior estava més que content amb aquest temps.

Nuria Ferre amb molt bones sensacions va fer un temps de 54.54

Noelia Miragall tot i no estar al 100% va realitzar un temps de 54.53, va mantenir un bon ritme durant tota la cursa encara que va seguir amb molèsties al bessó.

Silvia Macario va acabar amb un temps de 58.13, ha tingut millor marques però això només vol dir que és un inici de la seva temporada i d’aquí endavant només por anar a millor.

Iolanda Ceron amb Cinta Moliné com acompanyant van fer un temps de 1:02:25, Iolanda, experta ciclista va fer la seva propia cursa, gaudint cada moment i arribant feliç a meta juntament amb Cinta, una màquina després una setmana també de la mitja del Castell.

I Xavi Lozano  va acabar la seva primera cursa amb un temps de 1:02:51, al qual hem de felicitar ja que no havia corregut abans i venia únicament amb entrenament indoor.



Moltes Felicitats a tots!


Ara tocar seguir entrenant i perseguir el següent objectiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada