Qui som?

Benvinguts/des al bloc de l'Equip CEM El Papiol!!!Benvolguts/des companys/es;
Volem que aquest bloc sigui un espai on poder compartir experiències entre tots els membres de l’equip, poder col·laborar entre tots i aportar idees i motivacions.
A tots ens uneix el mateix: la passió per l’esport,  i hem pensat que és una bona manera de disfrutar encara més d’això que tant ens agrada. Cadascú pot aportar allò que cregui interessant; opinions, articles, vídeos...Entre tots, intentarem que sigui un espai ple de consells, recomanacions, informacions de curses i reptes interessants. Anirem actualitzant l’espai periòdicament i anirem  aportant informació que creiem interessant, vosaltres podeu fer el mateix.
Volem ser el nexe d’unió entre els membres de l’equip perquè puguem sentir que formem part d’un grup.

Qui som?
L’objectiu de l’Equip CEM El Papiol és fomentar la pràctica esportiva dels abonats, no abonats i treballadors del CEM més enllà de les pròpies instal·lacions i serveis.

Poden ser membres de l’Equip CEM El Papiol els usuaris i treballadors en actiu del CEM  així com també qualsevol altra persona que ho desitgi.  

Ser membre de l’Equip CEM El Papiol és gratuït i opcional, i qualsevol de les dues parts pot renunciar-hi en qualsevol moment.

No hi ha mínim ni màxim de participacions anuals. 

Ser membre de l’Equip CEM El Papiol no obliga ni és requisit participar sempre en nom de l’Equip CEM El Papiol.  Quan un membre no participi representant l’Equip CEM El Papiol no podrà gaudir dels avantatges corresponents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada