1 de des. 2015

II SOPAR EQUIP CEM PAPIOL 2015

El passat divendres 27 de novembre, al restaurant Can Colomé, capitanejat per Joan López, integrant de l'equip, vam celebrar el segon sopar de Nadal de l'Equip.

Va ser un sopar amb un ambient agradable, divertit, i necessari per compartir experiències, riure una bona estona i unir encara més l'equip fora de l'espai habitual dels entrenaments i competicions.

Van començar a arribar sobre les 21:30 a 22:00h (de fet més d'hora que tard, aquests esportistes son massa puntuals... de fet vam haver d'anar a corre cuita per preparar  l'ambient, pancarta, regals... qui estrés!). 


La velada va començar amb uns traguinyols la majoria d'isotònic en forma de líquid daurat, algunes fotos, salutacions, xerrades... fins que arriba l'hora d'anar a sopar.
Quan varen passar al menjador es van trobar-se un sobre amb un regalet. Un buff personalitzat de l'equip.
Després d'un gustós sopar casolà i un bon entrecot alguns i sípia uns altres i els postres, varem procedir a un sorteig de productes nutrisport i algunes mensualitats gratuïtes amb Mireia com speaker i Julio com azafato, poc a poc es va anar escalfant l’ambient, arribant a poder gaudir d’un petó apassionat de Julio i Fran.

Els premiats van ser alguns com: Cinta Perez, Joan, Sergio, Fran, Pau, Cheli...


 Finalitzats els sortejos, tots i totes ens vam moure al hall on varem gaudir d’uns fantàstics gin tònics fets pel Joan.Es va fer un pase d’un vídeo resum 2015 el qual podeu trobar al Face també.I posteriorment es va fer la entrega dels premis anuals de l’equip sent els premiats/des amb 25 euros de descompte en serveis del CEM Papiol:

PREMI SUPERACIÓ
Secció asfalt: Carlos Lorenzo i Marina Cerón
Secció muntanya: David Villalba i Sandra Caraballo

PREMI REVELACIÓ
Joan Bosch i Laura Larraz

PREMI COL·LABORACIÓ
Jose Mª ChaparroDesprés de la entrega plena d’aplaudiments, rises, somriures i felicitat varem seguir amb una mini festa on varem trobar a faltar un dj per punxar, el qual varem buscar a última hora pel grup de whats app.


Aneu assajant amb els remixes per l’any vinent!!!

En resum, una trobada necessària, agradable de l’equip.

Confiem i desitgem que l’any vinent podem trobar-nos encara més integrants.

Equip del CEM Papiol.
Un any més enrere.
Un any més per endavant.
Molt més que un equip.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada