21 de jul. 2015

VERTICAL PUIG 2015

Hem fet la "Vertical Puig" d'enguany en unes condicions força dures; temperatura i sobretot humitat molt elevades.
Afortunadament és curta... i la meitat és baixada; ja, ja; és broma!!
En realitat es una cursa molt explosiva, només apte per aquells que estan preparats per a posar el cor al 100%.
Després d'una sortida plana i amb un tram de baixada comencem una sèrie de pujades de pendents molt diverses que no et deixen respirar. Es succeeixen una rera l'altre sense pietat i fins l'ermita. A partir d'aquí, la drassera final fins el Puig és la t'acaba de doblegar. No només has de tirar endavant amb les mans als genolls, sino que fins i tot t'has d'aturar uns instants a respirar.
I en aquest estat comença una baixada vertiginosa cap a el Papiol amb l'únic pensament que ningú dels que havies deixat enrera en la pujada t'agafi i amb l'esperança d'atrapar algú que li tremolin els turmells en els corriols pedregosos de tornada.
El desplegament organitzatiu a estat boníssim: entrenaments precompetició, botifarrada, begudes, regals, megafonia i animació, voluntaris per tot arreu... en fi, molt bé en aquest sentit.
Penso que unes marques de guix al terra a més de les cintes (que no es veien gaire) haguèssin ajudat a no confondre't en algun revolt. És un apunt que potser la organització l'hauria de tenir en compte per l'any vinent, però repeteixo que només és un detall en una cuidada organització feta amb carinyo i això es nota.

A on crec que ha suspès la cursa és en la participació que ha estat molt baixa. Encara no és prou coneguda per a que els corredors n'estiguin pendents i per tant s'ha de fer una campanya més forta. Amb unes quantes trucades a les colles de Molins i Castellbisbal, el Facebook i el Whatsapp, a més venir a parlar amb el CEM Papiol (es qual estem més que disposats i volem ajudar), haguèssim multiplicat el nombre de participants.

El guanyador absolut ha estat el David Villalba seguit de prop pel Joan Casadesús i un veï de Castellbisbal. En poc més de 24' ja estava acabada la cursa.

En categoria femenina el podi ha estat encapçalat per la Sandra Caraballo, seguida de la Cinta Pérez i la Noèlia Miragall.

Ha estat un matí molt familiar i festiu. És una cursa que en la seva segona edició al menys nosaltres , els papiolencs, l'esperem amb molta il·lusió.

Enhorabona als organitzadors i participants!!
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada