14 de jul. 2015

¿Perquè no organitzem un entrenament de noies?

     ¿Perquè no organitzem un entrenament de noies? 
Aquesta va ser la pregunta que va col·lapsar el grup del wassap de les runners del Cem... 
Després de dies sincronitzant agendes va arribar el moment:  El passat divendres 10 de juliol, per acomiadar-nos i donar pas a les merescudes vacances, les noies de l’Equip Cem El Papiol ens vam atrevir a fer una sortideta pels voltants del poble a última hora de la tarda. 
  Tot i la calor que feia, que ens va acompanyar durant tot el recorregut, vàrem complir de sobres l'objectiu que havíem previst el dijous a la tarda la Nuria, la Sandra i jo, una ruta divertida de corriols amb molta ombra i amb un ambient com el de sempre, magnífic.

     La ruta consistía en compartir una tarda amb les companyes i gaudir del luxe que es tenir la muntanya tant a la vora de casa.  Vam començar pujant la famosa trialera del Garriga fins a l’Ermita de la Salut, tot i creuant-nos amb ciclistes (amics de la Cinta J)  el ritme no va decaure en cap moment.

     Un cop a la Salut i despres de hidratar-nos, vam agafar el corriol que puja cap al Puig Madrona, però a 50 metres aproximadament desviant-nos cap a la dreta per un altre corriol que va planejant fins arribar a la pista ampla que puja al Puigmadrona, per tornar de nou a la Salut per pista. Després de la foto de rigor, vam iniciar ruta de pujada cap al Turó de la Pineda per començar la baixada per agafar un corriol ràpid desde la Serra d’en Julià que ens va fer arribar abaix de seguida, sense adornar-nos.

     Un cop totes reagrupades vam anar baixant fins a les Escletxes comentat el recorregut i pensant en la recompensa que ens esperava després de la calor que havíem passat

Tot va quadrar, en arribar al CEM algunes de les noies vam fer un banyet a la pisci per recuperar les cames i per rematar la nit, sopar de runners a la fresca desitjant-nos BONES VACANCES!!!

Escrit per:

Noelia Miragall.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada