12 de febr. 2014

NOVA EQUIPACIÓ EQUIP DEL CEM PAPIOL

US VOLEM PRESENTAR LA NOVA EQUIPACIÓ DE L'EQUIP DEL CEM PAPIOL
Hi han dos modalitats:


Model d'atletisme (samarretes de tirants amb teixit coolmax xtreme, d'una qualitat altisima i un pes mínim, avisem que son sensibles a enganxades)






Model muntanya (samarretes sense mànigues amb teixit coolmax active, una mica més resistents, ideals per portar motxilla)




Malles, pantalons de running i paravents.





Els següents preus que veureu són els preus de cost orientatius calculats per una comanda de 6 a 10 unitats per cada model, els preus poden variar a més o menys segons quantitat. Iva inclós.



 SUBVENCIÓ PRIMERA COMPRA



El CEM Papiol subvencionarà un percentatge de l’import de la compra de LES SAMARRETES (1 PER PERSONA), només a la primera compra.
Hi hauran diferents descomptes segons la quantitat de punts que tinguin els integrants de l’Equip a dia d’avui (no seran vàlids els punts pendents de sumar que no s’hagin notificat).

Integrants amb 20 o més punts: 100%
Integrants amb 10 o més punts: 50%
Integrants amb menys de 10 punts: 20%

Els integrants, que a més, siguin usuaris de preparació física se’ls considerarà del grup consecutiu amb més descomptes.

Per la resta de material tots els integrants tindran un 10% de dte. Així com properes compres.



 COM PREPAREM LA PRIMERA COMANDA?
 Adjunt us posem el tallatge de les samarretes per si us voleu medir, no obstant hem demanat que ens enviin mostres de tots els models i algunes talles perque ho pogueu valorar i decidir en persona.

Tal i com ens arribin us ho notificarem pel facebook i aquest bloc i indicarem la data límit per demanar i pagar tota l'equipació.

Si teniu clar el que voleu, podeu fer ja la comanda, pregunteu per Mireia, feuli la comanda, ella us dirà l'import final perque ho pagueu a recepció amb targeta o efectiu.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada