17 de febr. 2014

CRÒNICA MITJA DE BARCELONA 2014




Dones al poder!!!L’augment de participació femenina a les curses  està creixent dia a dia. A la mitja de Barcelona ha arribat el 25% (encara lluny del 40% dels països nord europeus o el 50% dels Estats Units); és una xifra molt gran si mirem enrere només uns anys. A l’Equip del CEM hi ha hagut estrena a la distància per part de la Núria Martínez, que tot i les agulletes ha quedat satisfeta i ha gaudit d’una prova certament exigent. També la Iolanda, la Marta i la Marina (per 3er cop) que repeteixen han format part d’aquesta representació femenina. Llàstima de la Cinta, que per lesió, només les ha acompanyat en el tram final. Et desitgem que et recuperis ben ràpid i acabis de preparar la Marató. A banda de les corredores d’aquest planeta, moltes han baixat de l’ 1h20’, i per sobre de totes la Florence Kiplagat que amb 1h05’20 ha batut el record del món i només l’han superat tres homes també de Kènia…increïble!!

En categoria masculina destaquem el Lluís que ha fet uns bons 1h34’ tot preparant la Marató i el Fran que amb 1h25’ a tret un resultat més acord a la seva qualitat. Toni, Manuel, Sergio, Emilio (que té mèrit pel seu esforç de fer de llebre amb el seu fill Carlos, estant i tot malalt), Carlos (li hem de felicitar per fer i a més amb molt bon resultat, la seva primera mitja marató), Julio, Dani Cubillo (no sé si em deixo a algú) i el Dani Hernández que ha fet de llebre i ha “clavat” l’1h40’, animant els que l’envoltaven.

En el pronòstic del temps va imposar-se la previsió més optimista; fins i tot va sortir el sol, cosa d’agrair sobretot per part dels espectadors. 

En quant a l’organització, ha estat a l’alçada del que s’espera d’un event tant important com aquest, en el que molta gent arreu del món n’està pendent. Ara bé, segueixen sent molt garrepes si parlem de la bossa del corredor, perquè una samarreta tant “senzilla” i una beguda isotònica no justifiquen el preu de la inscripció.
Des del CEM, celebrem l’ambient més participatiu que està tenint l’Equip després de la nova empenta i que serveixi per superar-nos personalment i alhora gaudir de la companyia dels amics.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada