17 d’oct. 2012

Crònica Supermotard Alcarràs:



La pluja va ser el principal protagonista el passat dissabte 27 de Setembre a la penúltima prova del Campionat d'Espanya de Supermotard a Alcarràs.

L' inici dels entrenaments cronometrats presentava la pista seca i es va sortir amb neumàtics per aquesta condició, transcorreguts els 8 primers minuts la pluja va fer acte de presencia impossibilitant fer una volta ràpida abans d’exhaurir el temps així doncs en Joan aconsegueix la 4a posició.

L' inici de la primera màniga amb una mala sortida deixa en Joan a la cinquena posició, de mica en mica i agafant confiança amb les condicions de pluja aconsegueix escalar posicions fins a finalitzar segon de la seva categoria.

Pel que fa la segona màniga amb una sortida impecable d'en Joan i on durant els primers compassos ocupa la primera posició el pilot Britànic Mathew Ford més acostumat a les condicions de pluja, avança en Joan i guanya la cursa.

En resum, el pilot del CEM arribava a Alcarràs amb 10 punts d'avantatge. Les condicions de pluja més favorables per el seu rival al títol van fer que surtin empatats a punts i per tant el campionat es decidirà durant l' última prova el pròxim 28 d'Octubre al circuit Valencià d'Albaida.

Promet ser molt emocionant!!




Ànims i molta sort Joan!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada