19 d’oct. 2012

Crònica Cursa San Andreu de la Barca

Companys, per fi estan arribant els matins frescos, en aquells que dóna gust sortir a rodar o fer una competi. A Sant Andreu ens hem trobat amb una temperatura ideal;  a l’escalfament una mica de fresc, sobretot si vas amb tirants; però quan sona el tret de sortida et trobes genial.
A banda d’això, vull comentar que aquesta gent de Sant Andreu, sap fer les coses ben fetes, des dels avituallaments, passant pel repartiment de pitrals, la senyalització, la botifarrada final...fins i tot amb l’animació d’una batucada que motiva molt.
El recorregut en general ens ha agradat. Hi ha per tots els gustos; que si és lent, que si és dur, que si són dues voltes, que si resulta un trencacames. Per a mi, ha estat exigent però divertit i amb canvis constants que t’obliguen a fer pujades i baixades de ritme per a no cremar-te.  És divertit també el constant encreuament amb la resta de corredors amb els quals marques distància o els mantens controlats.
Donades les característiques del recorregut tots pensàvem que no faríem bons cronos, però tots hem millorat els temps de la cursa de Sant Miquel.
Joan Casadesús, Fran Martínez, Marc Coll, Antonio Viñas, Manuel del Rosal, Lluc Buscà, Jordi Garrido, Lluís Aranda, Carlos Lorenzo, Marc Cuxart, Julio Laffaure som els participants (no sé si em deixo a algú) i l’Emilio Lorenzo que l’ha fet rodant suau perquè s’està recuperant d’una lumbàlgia.
Personalment, em quedo amb la recta final i el so de la percussió que se sembla molt a una bona empenta o a una bona ventada per l’esquena.
Bona cursa, i tant que si!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada