14 de març 2016

MARATÓ DE BARCELONA

Avui 13 de Març MARATO DE BARCELONA.

Amb un dia esplèndit i una temperatura fantàstica (m'agrada la caloreta)  una bona colla del equip CEM EL PAPIOL  hem anat fins a Barcelona per fer la Marato.

Fran, Javi, Manu, Sergio, Carlos Lorenzo, Emilio, Joan Santacana, Joaquín Cerón,Albert Ramirez. Mònica i jo.
Crec que no em deixo a ningú. 

Aquest cop no hem pogut fer foto del equip ja que cada un s'ha desplassat fins a BCN de difertentes maneres i les presses i els nervis per el guardarropía i els pipis son prioritaris.

Personalment avui la meva segona Marató la he viscut diferent de la primera. Ja saps el que la distància i el canssament que t'espera . Però aquest tenia que millorar respecte al primer.

Sortida del últim calaix (més de 4hores) però a davant de tot i acompanyada per el Joan Santacana i la Mònica Lozano els 3 bones vibracions el Joan una mica més nerviós per ser la seva 1º  i la Mònica  crec que es la s'emporta el recor ( la seva 4ª Marató de  BCN). 

Surto amb ganes de fer-ho bé i d'arribar al km 10 en 54 ' ( de moment objectiu aconsseguit) i em sentia amb molta força.  Ambient de Marato per els carrers de Barcelona i  ánims de públic i companys del equip  Paco Santacana ,  Iolanda,  Julio, Sílvia, Nuri  . Segueixo amb bones senssassions  i amb temps aproximandament sobre lo previst fins al km 25 . A partir d'aquii que ja em sentia amb menys energia. A partir del km 30 no sabia com em trobaria però he pogut mantenir un ritme bastant constant, encara que més alt que al principi  i més fatigada. El 42 s'acostava i  finalment... meta , amb 4h00'06"superant les espectatives .  

Després  he vist alguns companys d'equip, el Joan Santacana que hem arribat amb molt poca diferència i ha estat gratificant trobar-nos al acabar, a l'Albert Ramirez que estava encantat de la experiència i a  la Mònica.

Resumint :  Per mi ha estat un dia de gran satisfacció i espero que la resta del equip hagi disfrutat  també d'aquesta cursa.

Felicitats a tots.

Cinta PerezCap comentari:

Publica un comentari