25 de nov. 2015

JEAN BOUIN 2015

El diumenge 22 un grupet de l’Equip del Cem vam realtizar la 92 edició de la cursa de Jean Bouin.
Ens vam llevar molt d’hora ja que la cursa era a les 9 del matí, les temperatures havien baixat en picat, però tot i això estavem amb moltes ganes de córrer.

Una part dels participants van realitzar la cursa dels 5 km i l’altre la cursa de 10 km. Tots sortiem des del mateix punt (l’avinguda de MºCristina), però els de 5 km acabaven a l’Arc de Trriomf on allà els organitzadors els proporcionaven un bitllet de metro per poder tornar a plaça espanya.


Les valentes que van realitzar la cursa dels 5 km van ser:

-Julia Morillo: que després de bastant de temps sense realitzar una cursa va acabar amb un temps de 31:43. Va acabar força contenta amb el seu resultat. A per la següent Campiona!

- Paola: arrossegant molèsties al genoll va decidir realitzar la cursa dels 5km, fins a l’últim tram de la cursa el genoll va aguantar força bé. Com que es va deixar el xip no sabem del cert el temps que va fer, però estaba al voltant dels 29 minuts. Va acabar força contenta del resultat i sobretot de les sensacions que va tenir amb el genoll. La próxima cursa que farà serà de 10 km.

- Aida Ortega:  S’estrenava amb la seva primera cursa com a participant de l’Equip Cem. I que millor que estrenar-se amb una marca de 29:40 minuts. Ara a entrenar per la següent!

-Miriam Ortega: També s’estrenava amb l’Equip Cem i ho va fer amb un temps de 33:29. És un temps molt bo per ser de les primeres curses. A per la següent!

-Cristina Bel: La Cristina també era la seva primera cursa com a membre de l’equip del Cem Papiol i ho va fer amb un temps de 32:08. Va acabar força contenta i amb ganes de més!


Els altres components de l’Equip del Cem van realitzar la cursa de 10 km.

-Anna Sanchez:  S’estrenava amb la seva primera cursa de 10 km. I ho va fer amb un temps de 58:11 minuts. Va gaudir molt de la cursa! A per la següent Anna!

-Carlos Lorenzo:  No va acabar del tot content amb el resultat, però està animat per relitzar la següent cursa i millorar la marca. Va fer un temps de 54:30 minuts. A per la propera Carlos!

-Emilio Lorenzo: Va obtenir un resultat de 44:18 minuts. Un temps molt bo! Va acabar força content. Felicitats Emilio.


-Daniel Sanchez: Va acabar amb un temps de 52:16. La seva marca personal estar per sota dels 50 i estem segurs que la próxima baixarà d’aquest temps.

-Marta Piñol: Era la seva segona cursa de 10km. Va fer un temps de 49:56. Va pujar de temps respecte la seva primera cursa, però té moltes ganes de fer la següent, que segurament serà la Sansi de Sancugat del 31 de desembre per poder millorar la seva marca.

-Javi Fernandez:  Sens dubte va ser el que va obtenir la millor marca, 36:22 minuts. Des de l’Equip Cem et volem felicitar per la temporada que estàs fent! Ànims i a per la següent Campió!

Julio Laffaure degut a la seva lesió no va poder participar a la cursa, des de l’Equip Cem et volem donar molts ànims i esperem que et recuperis ben aviat per poder compartir més curses amb tu!

El seu substitut que era el seu fill, just la nit abans va agafar un virus estomacal que li va impedir realitzar la cursa, afortunadament ja estar al 100%! T’esperem veure ben aviat arribant a la meta!
Respecte la cursa i l’organització de la Jean Bouin podem extreure un balanç positiu. Com a observacions negatives podem dir que hi ha molta gent. Els que sortiem de l’últim calaix vam trigar uns 3 minuts en sortir. El recorregut és bastant monòton i els últims 3 km són bastant durs ja que acabes amb pujada. No és una cursa per fer marca. Tot i que hi havia molta gent pel carrer, hi havia poca gent que animés.

Personalment crec que és una cursa que degut a la historia que té val la pena fer-la però no la repetiré.

Moltes felicitats a tots els participants, en especial als nouvinguts i al Campió del Javi!

A seguir Corrents!!

Marta Piñol




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada