19 d’oct. 2015

MITJA DEL CASTELL

UN GRAN EQUIP

A banda dels que no hem pogut o no hem volgut fer-la, la participació a la Mitja del Castell a estat molt nombrosa per part del nostre Equip. L’Equip del CEM El Papiol ha estat un dels que més corredors/es ha aportat, si no el que més. També ha estat un dels més actius en els temes de voluntariat. El CEM també ha col·laborat, com altres diverses entitats, per fer possible l’esdeveniment; i els nostres Facebook i WhattsApp han ajudat a promoure les diferents activitats que l’organització havia preparat, com els entrenaments/reconeixements del circuit i les mateixes inscripcions. Des del CEM us agraïm la vostre implicació i el vostre suport al nostre esport.

Som un gran Equip. Ja sé que ho diem molt sovint, sobretot quan la participació és molt alta, quan alguns de nosaltres competeix bé o quan l’objectiu és difícil. Avui han coincidit les tres raons i això ens fa més forts com a grup. Tots heu donat el millor de vosaltres mateixos (les cares parlen per sí soles). En aquí radica el més important: el valor de l’esforç i la superació, siguin les circumstàncies que siguin.

No som professionals. Tots tenim les nostres limitacions quotidianes. Tot i així, n’estic segur que avui també, heu sabut suar sang. Per alguns era la seva primera cursa d’aquestes característiques (per distància i per duresa); altres, poc entrenats, no se l’han volgut perdre; companys que acaben de sortir de molèsties, algú que no ha pogut acabar per lesió; altres per falta de descans; inclús ciclistes, gens adaptats a la cursa a peu i que han tingut una actuació molt meritòria...però amics/gues, avui qui s’ha guanyat la nostre admiració ha estat el Joan Casadesús que ens ha portat als llocs de privilegi (el 16è), en una cursa en la que el nivell era molt alt. Certament s’ho ha currat i mereix un esment especial.

Avui els mòbils no han parat, hem passat moltíssimes fotos, imatges que ens expliquen moltes coses; centenars de comentaris, també ha corregut alguna llagrimeta; i crits d’ànim arreu. Enhorabona als participants. Avui, entre tots, li heu posat molta emoció i color a la jornada. Gràcies.


Julio

En breu penjarem un àlbum amb tot el recull de fotografies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada