5 de maig 2015

CURSA EL PAPIOL 2015


Com a totes les curses que s’organitzen arreu, hi ha coses que t’agraden més o menys o coses que encara que bàsicament siguin les mateixes es poden modificar per a millorar. De vegades cal una variació horària, un canvi d’ordre en el programa o un recorregut diferent. Amb això, n’hi hauria prou per donar-li a la cursa una empenta que necessita i demana.
Així i tot, és la cursa del nostre poble, automàticament es converteix en la nostre festa del running i la veritat ens ho hem passat pipa.
L’Equip del CEM, com sempre hi ha estat amb una participació nombrosa, que a la cursa llarga ha arribat al 10% dels participants totals; (de la cursa curta no disposem de dades encara). A més, un gran equip de voluntaris que dedica moltes hores i experiència acumulada per a que tot rutlli bé i un públic motivat que en diversos punts del circuit sap donar ànims i ajuda a mantenir l’esperit a tope quan les forces comencen a fallar.
Com diem, molts companys de l’Equip han participat i de tots ells el Pau i la Marina s’han endut el premi gros, el tan desitjat pernil que els distingeix com a primers corredors locals.
Igual d’emocionants han estat les curses dels petits, que amb molta il·lusió i nervis han sabut esforçar-se el màxim. Per alguns d’ells la seva primera experiència competitiva i per altres un nou intent que els consolida una miqueta més en la seva futura afició pel córrer.
Ha estat una cursa relativament curta, molt intensa, que ens afina de cara a les properes cites més llargues.

Fins llavors amics!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada