9 de gen. 2015

CELEBREM LES MILLORES!!



Tots els corredors i corredores que portem un cert temps entrenant, sabem que el nostre grau de motivació no sempre és el mateix. De vegades, ens costa ficar-nos les sabatilles per córrer amb fred o amb calor, amb vent o amb pluja, de nit o després d’una llarga jornada laboral. El córrer també és això. Dedicació, molta constància, alguns canvis d’hàbit i a més, de tant en tant, apareixen molèsties. És un esport molt gratificant però també dur i exigent.

Quan un corredor millora una marca personal, vol dir que a més de fer les coses bé, ha superat totes aquestes adversitats i això és d’admirar. El Chema Martínez en el seu llibre diu que les “marques” s’han de celebrar. Encara que sigui per un segon, s’ha d’obrir una ampolla de cava amb la família o amics. És la culminació d’una etapa d’entrega i algun sacrifici que et premia personalment.

El Fran, a la cursa dels Nassos va necessitarnomés 37’25” per recórrer 10km. Mai no ho havia fet tan ràpid. Segur que la seva satisfacció és enorme. Moltes felicitats i sobretot, celebra-ho!!!Altres runners del nostre club van participat a la cursa. Dos d’ells, el Lluís Aranda i el Dani Cubillo van estar a prop de viure el momento màgic de superar-se a sí mateixos i tot apunta que aquesta temporada ho aconseguiran. No deixem enrera la participación d’en Jordi Segura, en Carlos Lorenzo i en Dani Hernandez el cual no va ser un dels seus millors dies acabant la cursa en 45:51, va començar amb males sensacions i va decidir baixar el ritme al km 5.

Cadascun de nosaltres, els membres de l’Equip, té els seus somnis i les seves il.lusions. Us animo a que seguiu treballant dur per a que no se’ns escapin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada