28 d’oct. 2014

26-O QÜANTITAT I QÜALITAT



Aquest diumenge ha estat tant atapeït de competicions per a l’Equip del CEM que dius: per a on començo?

El Fran i el Sergio han anat fins a Manresa per disputar el 10k d’aquesta ciutat que és a on normalment té lloc el campionat de Catalunya. El Sergio ha aconseguit la seva millor marca de la temporada i amb l’objectiu pròxim de superar la seva marca personal. El Fran es llença cap a l’asfalt després de la seva temporada d’ultres, per guanyar velocitat i amb l’objectiu final de la marató de Barcelona. Bones marques i millors sensacions de cara al 2015!!!

Mentrestant al Papiol, la Mireia i la Sandra formaven equip per disputar la quarta edició del raid del CEM. Com sabeu, una prova multi disciplinar a on no només la condició física és important sinó també l’orientació i el treball conjunt. Han aconseguit la segona posició absoluta de la categoria trail!!! D’una complexitat logística enorme però amb l’experiència d’anys anteriors ha transcorregut per bona part del municipi del Papiol. Llàstima de la coincidència de tants esdeveniments en les mateixes dates, cosa que ha fet que la nostre participació hagi estat testimonial.

També a Sant Vicenç dels Horts hem estat presents…i amb marques personals; la de Iolanda i la Cinta que en un circuit trencacames han corregut ràpid i així baixar els seus temps. S’estant posant les piles i crec que será una gran temporada per a elles. Igual que el Cristian, que passet a passet va trobant la forma. Li ha tocat batallar amb un circuit dur aquesta vegada, però va guanyant experiència i en breu veurem del que és capaç. El Paco i el Joan Santacana completen un grup ben maco. El Paco amb una marca discreta per ell però sense els quilòmetres que necessita per estar a dalt i el Joan fent la seva funció de llebre a la Iolanda cosa que ha donat bon resultat. Molt bé!!!!

Per últim l’Emilio, a sac a el Tast de la mitja de Granollers, aconsegueix la seva millor marca 41:57h. Sabem que no és un gran amant del 10k però li servirà per la distància que més li agrada: els 21k.

Demano disculpes si ens deixem a algú però amb tants runners arreu és fàcil perdre el compte. 

Felicitats a tots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada