21 de gen. 2014

CRONICA MITJA DE SITGES 2014

Enguany, l’Equip del CEM ha tornat a participar en aquesta mitja pels bons records que varem tenir l’edició passada. I la veritat no han decebut perquè l’organització ha estat molt bona. Només amb un parell de coses que es milloressin la cursa guanyaria encara més. Una és la sortida; massa estreta per la quantitat de participants que hi ha, cosa que es pot solucionar sortint per la calçada en comptes de fer-ho pel passeig. L’altre són dues zones que s’estretien, en les que es fa un gir de 180º i que a més de no tenir cap atractiu, senzillament la gent no hi cab. M’han comentat que el barri de la platja de Sant Sebastià es podria aprofitar per evitar aquests colls d’ampolla. Però, a banda d’aquests detalls, la samarreta, les ulleres, els avituallaments, transport, aparcament…han estat molt bé.

Els participacions de l’Equip, com gairebé sempre, responen i hem sumat un total de 18 participants entre les dues curses (5 al quart i 13 a la mitja)

Tots, amb més o menys fortuna, hem estat protagonistes d’alguna manera i per diferents motius. Hem tingut debutants a la distància de 21´095m com la Sandra Caraballo, Iolanda Cerón, Albert Sánchez i Christian Lara, que cadascú al seu ritme han patit (viscut), L’experiència d’aquesta distància. S’han millorat marques personals: Sílvia Macario ha parat el crono de 10k en 55’40 i està en un moment de clar ascens; el Joan Santacana amb molt poc entrenament  i dedicant-se a un altre disciplina ha baixat de la barrera dels 50’; i l’Òscar Rosès que ha fet un “carrerón” amb 1h34’ a la mitja. Altres no han pogut completar la prova per problemes físics com el Vicenç Gombau, Dani Cubillo i el Fran Martínez que ja sortia tocat. La resta sense baixar els seus registres personals han fet una bona actuació en vistes als seus objectius d’aquesta temporada com l’Emilio Lorenzo, Julio Laffaure, Carlos Lorenzo, Sergio Olivas i l’Aitor. Vull fer una menció especial a les “llebres”, Cinta Pérez, Paco Santacana i David Hernández que gràcies al seu suport i consells han aconseguit “portar” els companys a meta.

Gràcies a tots per representar a l’Equip un altre cop, demostrant que el grup segueix ben viu.

Aprofitem per informar-vos que hi hauran una sèrie de canvis en el funcionament de l’Equip i que més endavant farem una reunió amb tots vosaltres per explicar-vos en què consisteixen. En breu penjarem la data i us convidem a que porteu idees que enriqueixin les nostres propostes.



                                                                                                                      Una abraçada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada