14 de març 2013


El proper 17 de març es donarà sortida a una nova edició de la “Marató de Barcelona”. Com en els darrers anys, les fonts de Montjuic seran testimonis d’un esdeveniment molt important a nivell esportiu i també turístic ; un gran aparador de la ciutat i amb un impacte econòmic considerable (participen 20000 corredors i corredores dels quals entre un 25 i un 30% són estrangers).
L’Equip del CEM del Papiol hi serà amb 13 representants (actualment el formen 71 corredors/es) que porten ja unes quantes setmanes entrenant específicament per aquesta cursa. Des d’aquí, volem animar-los davant d’una prova tant exigent i a vosaltres us recomanem que baixeu a Barcelona a gaudir d’un bon espectacle esportiu.
Un cop finalitzada, dinarem plegats a “Can Colomer” a on farem un merescut tiberi amb familiars i amics. El Joan ens espera amb un gran menú i un detallàs pels participants.
Passi el que passi el dia de la marató i independentment d’objectius personals tenen el nostre reconeixement i suport. ENDAVANT MÀQUINES!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada