13 de nov. 2012

Crònica Cursa Sant Vicenç 2012
























Hem  estat  17 els corredors i corredores que hem pres part a la cursa de Sant Vicenç dels Horts d’ enguany.
Com sempre, uns amb més o menys preparació que d’altres però tots amb la mateixa il·lusió i amb l’esperança que aconseguirem aquell crono que tenim al cap.
Deixant de banda temps absoluts i classificacions, destacaria la cursa del Javier Fernández que ve destrossant les seves marques i s’ha quedat a 17 segons dels 40’ (preneu nota d’aquest company que encara té marge de millora). També esmentar als juniors del grup: el Pau, l’ Albert i el Francesc que a més de la continuïtat estan fent actuacions de mèrit;  el Carlos Campos que en una cursa gens fàcil per marques personals, s’ha consolidat en el grup dels sota 50’, i per últim, l’Emilio Lorenzo que tot i les molèsties a l’esquena i el temps justíssim per preparar la competi, es mou en cronos molt bons.
Particularment, el circuit m’ha agradat. És d’aquells que pots passar per un mal moment però al cap  d’una estona et permet recuperar-te. És força estratègic, i el que ha jugat bé les seves cartes, n’ha tret profit. Enhorabona a tots perquè hem estat l’equip més nombrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada