27 de set. 2012

Crònica Cursa Sant Miquel 2012


Uns 20 participants de l’Equip del CEM a la cursa de 10km. I un nombre indeterminat a la popular de 3300m. (donat que l’ inscripció és gratuïta i no l’hem pogut comptabilitzar) hem participat en la 34ª edició de la cursa de Sant Miquel a Molins. Sense dubte el grup més nombrós.
Dos de nosaltres, la Cinta i el Julio s’han pogut enfilar al podi per recollir premi per categories. A més, l’actuació en general ha estat molt bona donat que ens hem intercalat entre els primers llocs.
En relació a les marques no tant bé, tot i que han hagut excepcions com el Lluís Aranda, Javier Fernández, Jose Mª Chaparro…que malgrat les  condicions de la cursa s’han superat a ells mateixos.
La veritat és que la humitat ens ha “maxacat”, convertint la competi en un esforç feixuc.
La  idea de l’organització és bona; voler fer arribar la cursa a tots els  barris de Molins està bé i l’hora triada també és un encert. La senyalització del recorregut, tancament dels carrers i voluntaris crec que ha estat correcte; en canvi, la senyalització dels punts quilomètrics malament, només he vist 3 o 4. El tema del funcionament del xip, un fracàs. Diversos companys no figuren a la classificació final perquè senzillament ha funcionat malament i a més tampoc no ha hagut voluntat per part de l’empresa en qüestió de donar solució  o cap tipus de resposta al respecte.
Les curses infantils i popular han estat un èxit com cada any dins d’una jornada clarament participativa i festiva.























Propera cita Sant Andreu de la Barca, amics i amigues!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada