16 de jul. 2012

Crònica Supermotard de Villarcayo





Resultat positiu i avantatge de punts per en Joan Lopez.

El passat 8 de Juliol es va disputar el Campionat d'Espanya de Supermotard al circuit de Villarcayo (Burgos), un traçat llarg i amb una zona de terra molt tècnica.

La jornada d'entrenaments lliures de dissabte va permetre posar la moto a punt i conèixer el circuit perfectament.

Als entrenaments cronometrats de diumenge en Joan va estar rodant sempre a les primeres posicions i finalment va quedar tercer, posició que li permetia sortir a primera fila.

Tot i l'ensurt de la primera volta on un pilot va caure davant seu aconsegueix rodar tranquil en segona posició controlant sempre al seu rival angles que classifica tercer.

La segona màniga es desenvolupa amb normalitat, en Joan al grup de davant apretant per guanyar posicions, quan cau el cartell de dues voltes i es disposa a avançar per optar a la victòria una punxada de la roda de davant esvaeix les seves possibilitats i es conforma amb una meritòria tercera plaça, per sort en Mathew Ford fa una mala carrera i queda sisé.

El còmput total del cap de setmana dona al pilot del CEM la tercera posició i pel que fa al campionat un petit coixí de 10 punts de diferencia amb el seu immediat perseguidor, en Mathew.

Per altra banda i mes a prop d'aquí concretament al circuit de Montmeló es van disputar les 24 Hores de motociclisme on l'escuderia de Suzuki Català (preparadors mecànics de la moto d'en Joan) aconsegueixen la primera posició absoluta i la seva sisena victòria en aquesta cursa.

Enhorabona a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada