5 de jul. 2012

Crònica de Pallejà


Crònica Cursa de Pallejà  2012-07-03
Tots pensàvem que en aquestes dates i a més, amb el precedent de l’any passat ens ofegaríem de calor, però no ha estat així. Suposo que la por a una calor extrema ha fet que els Papiolencs ens ho penséssim alhora d’inscriure’ns i només vuit de l’Equip hi anéssim. Però un matí ennuvolat i temperatures moderades ens han permés fer una cursa agradable.
A la cursa destaca la participació, que va arribar a 1000 corredores i corredors (sumant la 5km i 10km). El canvi en el circuit m’ha agradat; amb un parell de pujades suaus i algunes rectes que permeten que agafis un bon ritme.
A totes les curses sempre hi ha fets destacables per sobre d’altres, en aquest cas el protagonista és el Joan Casadesús que va aconseguir córrer per sota de 38’, exactament 37’50…i això ja és córrer!! De moment no para de millorar les seves marques i no hi veiem un límit clar. Joan, et volem al primer calaix als bombers de l’any que ve!!Només et falten 50’’
A la cursa de 5km, la Silvia Macario amb 28’, el Pau Rodrigo amb 19’37’’ i l’Albert Sánchez amb 21’39’’ també han millorat els seus registres i per suposat que això motiva per anar més enllà.
També han participat la Cinta Pérez, el Francisco Martínez, el Lluis Aranda, el Jordi Garrido i el Julio Laffaure.
Us informem aviat de les properes sortides.

Una abraçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada