16 de des. 2011

CRÒNICA MITJA DE VILAFRANCA

 Primera "mitja" de la temporada per l´Equip CEM El Papiol. La primera i comencem amb bon peu.
Amb el pensament posat en el nostre objectiu principal en aquesta distància, que és la de Gavà, i amb les bones sensacions d´haver fet una bona cursa preparatòria. Tot i ser un objectiu secundari en la nostre evolució, hem fet uns temps força bons.
El perfil exigent per ser una mitja, donat que hi havien constants pujades i baixades, i això cap els últims quilòmetres es tradueix en dolors a les cames principalment i fins i tot rampes. Una bona part del recorregut discurreix per una carretera (cap a Guardiola de Font Rubí) plena de vinyes, molt maca, encara que en plè esforç gaudeixes molt poc o res de l´entorn. Un matí fret, entre 7 i 8ºC donava per sortir en samarreta de tirants (justet per això).
Com a totes les mitges els primers quilòmetres són plàcids; però has de ser conservador en els ritmes, inclús fer un esforç mental d´autocontrol, donat que sobra energia i l´impuls és apretar més del compte. Però passen els minuts i aquesta sensació s´esvaeix ... ara intentes mantenir una velocitat constant i relativament còmode, trobar un grup que s´ajusti el teu nivell i aguantar. Més endavant allà pel 13è, 14è, 15è km, les coses es compliquen; apareixen les primeres molèsties a les cames i el patiment és notable. Un cop trepitges el 18è ... bé no us ho explico, n´heu de fer una!!
I així arribem, molt "tocats" però contents, perque la mitja ja és una distància considerable i estratègicament bonica.
Els temps finals han estat bons i sortim satisfets. El Julio Laffaure 1h23, el Marc Coll 1h29, el Joan Casadesús 1h33, el Jordi Garrido 1h35, el Dani Hernández 1h39 i el Lluís Aranda 1h44. Si tenim present  que per el Marc, el Joan, el Jordi i el Lluís era el seu bateix en mitges, tot plegat té un mèrit afegit.

Apa runners, seguim veient-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada